Expert Bert-Jan

Home > Expert Bert-Jan
Expert Bert-Jan

Wie is Bert-Jan Michielsen

Chef-kok Bert-Jan Michielsen en sommelier Luc Dickens openden in de Stadsbrouwerij hun eigen restaurant “The Butcher’s Son”. Interactie met en tussen de klanten vindt Bert-Jan zeer belangrijk. Daarom koos hij voor een open keuken en gerechten die je kunt delen op tafel. Vanzelfsprekend is er ook een duidelijke link met het bier van De Koninck. Zo staan kalfswangen met Winterkoninck en mousseline van aardappelen op het menu.

Goed koken is niet alleen een kwestie van de juiste kooktechnieken te beheersen, ook het gebruik van het juiste en kwalitatief kookmateriaal is belangrijk. Door de open keuken en foodsharing is het eveneens belangrijk dat het kookmateriaal mooi presenteert. De producten van zowel Demeyere als Staub zijn hier dankzij hun mooi design ideaal voor.

“Koks staan meestal weggedrukt in de keuken, dit wilde ik absoluut niet. Ik koos voor een open, transparante keuken, waarin je kunt connecteren met de klant. Belangrijk hierbij is dat de gerechten betaalbaar zijn. En blijkbaar vormt dit een succes, want ook de klant vindt het leuk dat ze de bereidingen kunnen volgen.”

Expert Bert-Jan helpt je met de keuze van de juiste koekenpan.

Dagelijks bakken we vlees, vis, groenten,... We kunnen dit lekkers dan ook maar beter op de best mogelijke manier klaarmaken en hiervoor is de juiste pan onmisbaar. Bert-Jan helpt je op weg bij het maken van deze keuze in 5 stappen.

Kies de juiste pan

Waarom kiest Bert-Jan voor de producten van Demeyere

De producten van Demeyere maken het verschil, onder meer omdat we als enige ter wereld ons kookgerei technologisch afstemmen op de verschillende kookmethodes. Sauzen maken, bakken, koken, sudderen, wokken… met Demeyere zijn al deze bereidingen een koud kunstje.

Lees meer over de producten van Demeyere